Managementboeken blijven nog wel eens liggen. Dat is jammer want er zitten best pareltjes tussen. Soms heb je dus een stok achter de deur nodig. Die stok is er: Leesclub De Blije Manager. Laptop dicht, leeslamp aan.

De Blije Manager staat open voor iedereen die rust wil maken voor het lezen én bespreken van de betere managementliteratuur. 

Dit keer een speciale editie van De Blije Manager. Onlangs is de shortlist bekend gemaakt van boeken die in aanmerking komen voor de prijs van Boek van het Jaar – de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) en Sioo.

Leesclub De Blije Manager, een initiatief van het lectoraat Change Management van De Haagse Hogeschool, buigt zich over een van de kanshebbers, namelijk Rolswitch: weer van waarde zijn van Dees van Oosterhout.

Rolswitch is een ‘routekaart’ voor professionals die naast hun inhoudelijke werk verschillende rollen vervullen, zoals projectmanager, procesregisseur, programmamanager of adviseur. Hoe kun je die rol oproepen in jezelf en hoe switch je tussen die verschillende rollen? Herkenbare vragen? Op zoek naar antwoorden? Meld je aan en lees mee!

Bij een leesclub hoort:

  • Drie fysieke bijeenkomsten:
    • Vrijdag 26 mei, 9-11 uur (Den Haag, De Haagse Hogeschool)
    • Vrijdag 2 juni, 9-11 uur (Den Haag, De Haagse Hogeschool)
    • Vrijdag 9 juni, 9-11 uur (Den Haag, De Haagse Hogeschool)
  • Het nodige leeswerk (volgt na aanmelding)
  • En een goed inhoudelijk gesprek met de auteur (de sessie van 9 juni)

Aanmelden

Deelname is gratis. Sterker: gratis koffie en croissantjes. We hebben ruimte voor maximaal 12 leden. Graag alleen aanmelden als je bij alle drie bijeenkomsten aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan bij Jacco van Uden, lector Change Management: jcvuden@hhs.nl

Lees meer, lees mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: