Wat doe je bij de Hogeschool?

Ik ben kerndocent bij de Master Organisatiecoaching (MOC) van de Academie voor Masters & Professional Courses. Organisatiecoaching is een relatief nieuw vakgebied ergens tussen adviseren, coachen en opleiden in. Organisatiecoaches richten zich op het stimuleren van collectieve leerprocessen binnen organisaties.

Wat is je achtergrond?

Ik heb meer dan 25 jaar praktijkervaring als senior coach en management consultant. Met veel plezier leid ik collega’s op, zowel op post-HBO als op Masterniveau. Ook publiceer ik regelmatig over het vakgebied.

Wat voor onderzoek doe je?

Met behulp van een promotiebeurs van De Haagse Hogeschool ben ik bezig met met een PhD-onderzoek naar hoe management consultants leren stimuleren bij organisatieverandering. Dat stimuleren van leren is niet eenvoudig. Organisaties zijn namelijk niet zo met leren bezig; opdrachtgevers willen vaak gewoon een oplossing voor hun problemen. Hoe maak je als consultant ruimte voor leren, ook als daar geen plek voor lijkt te zijn? Het onderzoek beoogt robuuste kennis op te leveren. Kennis die ook praktische relevantie heeft voor diverse leerprofessionals.

info@fervandenboomen.nl

Executive Coach & Management Consultant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: