Sandra interviewt Paul de Regt over hoe je theater maakt van onderwijs en wat dit doet met je docent en mens zijn

We kennen elkaar eigenlijk niet zo goed. Ik weet dat je van onderwijs theater hebt gemaakt. En dat studenten dat eerst een beetje raar vinden en daarna heel geweldig. Zelf ben ik nieuwsgierig naar de mens achter de docent. Wat is je eigen loopbaan eigenlijk geweest? Wat deed je eerst voordat je bij HRM terecht kwam. Wisten andere mensen ook dat je een strijder was ooit toen ze je aan namen? En hoe ging dat dan?

In deze podcast gaan we even terug in de tijd. Om te arriveren waar we nu zijn. En zo vooruit te kijken naar waar we uit zouden willen komen. Over verlangens en drijfveren. Dat wat je vroeger deed ook in het nu te vinden is altijd. Al vergeten we die dingen soms. Van toen heel lang geleden. En de mensen die ons raakten en bewogen. 

Licht geven op een podium en experimenteren achter de coulissen. Onderwijs als theater en hoe toneel echter is dan het echte leven wel misschien. En het ons in elk geval beter leert te begrijpen dat een mens vele malen complexer en gelaagder is dan een competentie profiel met vakjes. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: