Management- en organisatieboeken blijven vaker liggen dan we zouden willen. Want druk, druk, druk. Niks om je voor te schamen, maar wel tijd voor actie. Je stok achter de deur voor 2020? Leesclub De Blije Manager!

De Blije Manager is een initiatief van het Lectoraat Change Management van De Haagse Hogeschool. De leesclub staat open voor iedereen – dus collega’s, studenten én externen – die rust en ruimte wil maken voor het lezen van spannende management- en organisatieboeken. Nog mooier: deelname aan de leesclub is kosteloos, op de aanschaf van het boek na.

In maart 2020 starten we met de 5e editie van De Blije Manager en ditmaal lezen we gezamenlijk het boek “De Corporate Tribe” van Danielle Braun en Jitske Kramer.

Wij komen vijf keer bijeen om het boek in klein verband te bespreken:

Vrijdag 6 maart, 9-11 uur

Vrijdag 13 maart, 9-11 uur

Vrijdag 20 maart, 9-11 uur

Vrijdag 27 maart, 9-11 uur

Vrijdag 3 april, 9 -11 uur

Alle bijeenkomsten vinden plaats in de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool, op het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag.

Belangrijk: deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend. Meld je s.v.p. alleen aan als je bij alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn – dat is wel zo gezellig en zo haalt iedereen het beste uit de club en het boek.

Aanmelden voor de leesclub doe je door een mailtje te sturen naar Chantal Thielen: C.Thielen@hhs.nl.

Meer info? Neem gerust contact op met Jacco van Uden, lector Change Management (jcvuden@hhs.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: