Het onderzoeksplatform The Next Economy van De Haagse Hogeschool is aan de slag met het ontwikkelen van kenniscentra in het economische domein. Voor het meedenken over de ontwikkeling van de onderzoeksagenda’s voor deze kenniscentra willen we u graag uitnodigen. Welke onderwerpen zijn voor uw toekomst belangrijk? Met wie wilt u hiervoor samenwerken? En wat is hiervoor nodig? Rond enkele thematische gesprekstafels faciliteren we het gesprek tussen onderzoekers, docenten, bedrijfsleven, overheid en andere organisaties. Tevens laten wij u graag onze huidige onderzoeken en projecten ervaren in een expo van De Haagse Hogeschool.

Aan de gesprekstafel ReForming Business: de rol van blockchain onderzoeken we het potentieel van blockchain voor een ‘volhoudbare’ economie. Na een korte inleiding van blockchain expert Jordi Jansen gaan we onder leiding van Jacco van Uden, lector Change Management, het gesprek aan over de mogelijkheden én beperkingen van blockchain.

Meer weten en aanmelden? Dat kan hier!

Programma

15:30 – 16:00 Inloop
16:00 – 17:00 Welkomstwoord en Paneldiscussies
17:00 – 18:30 Discussietafels en Expositie
18:30 – 19:00 Afsluiting
19:00 – 20:30 Walking dinner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: