Op 27 (en misschien 28) september 2018 vindt de 2e editie plaats van Corporate Bodies Film Fest.

Tijdens Corporate Bodies kijken we door de ogen van filmmakers naar zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met het leven in organisaties: leiderschap, groepsdynamica, roddel, machtsmisbruik, vriendschap, uitsluiting, adviseurs, liefde, ontspoorde systemen, ontzettend belangrijke meetings, verraad – you name it. Kijk hier eens als je wilt weten hoe we dat in de eerste editie van Corporate Bodies (2016) hebben aangepakt.

En nu dus de 2e editie. Een speciale editie omdat we deze Corporate Bodies organiseren in samenwerking met de Orde van Organisatiedeskundigen en -adviseurs (Ooa). Hoe leuk is dat. Ook speciaal omdat we deze editie dicht bij huis organiseren, namelijk op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Misschien is Corporate Bodies ook iets voor jou als docent van De Haagse Hogeschool. Want misschien…

  • Wil jij als docent van een managementerige opleiding gewoon eens kijken of je film(fragmenten) zou kunnen gebruiken in jouw opleiding;
  • Staren studenten je wat glazig aan als je het belang van goed personeel, de kern van effectieve sales of de onuitstaanbare kanten van visionair leiderschap probeert uit te leggen;
  • Is organisatiekunde niet jouw echte liefde, maar merk je dat jouw studenten verpleegkunde, social work of technische natuurkunde er tijdens hun stage achter komen dat het zonder een beetje ‘organisatiesensitiviteit’ best lastig is om effectief te kunnen zijn;
  • Ben je na 17.00 uur een cinefiel en zoek je manieren om daar ook iets tijdens kantooruren mee te doen

Corporate Bodies biedt een combinatie van films die we kop tot staart laten zien en workshops waarin we met elkaar verkennen hoe je films kunt inzetten in het onderwijs.

Maar Corporate Bodies maken we samen. Misschien heb je een suggestie voor een film die je met jouw studenten zou willen bekijken. Kan. Misschien heb je zelf al de nodige ervaring met film in het klaslokaal en wil je die ervaringen delen met collega’s. Kan ook. Misschien zie je andere mogelijkheden om ‘iets’ te doen rond het thema film en organisatie. Kom maar op. Misschien heb je nog geen idee hoe en wat maar ben je wel geïntrigeerd. Voldoende aanleiding om eens een kop koffie te gaan drinken.

Stuur een mailtje naar Jacco van Uden, lector Change Management (jcvuden@hhs.nl) en dan gaan we eens kijken.

Corporate Bodies Film Fest is samenwerking tussen de Ooa en De Haagse Hogeschool (met nu al: lectoraat Change Management, The Lighthouse en M&PC)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: