0405-QvB-Bloemenproject-IDE_HHS-Link-8In het Atrium van het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool kon men zich van 4 tot en met 8 april onderdompelen in een bloemrijke wereld. Het project INBLOOM heeft de vorm van twee grote iglo’s en is bedacht en ontworpen door studenten van verschillende opleidingen. Initiatiefnemer Anja Overdiek van het lectoraat Change Management doet onderzoek naar het effect van dit soort pop-up ruimtes op de bezoeker.

Wanneer je over een groene loper de aluminium iglo’s betreedt, kom je in een andere wereld terecht. Verse bloemen kleuren de wanden, de geur doet neemt je mee naar een mooie voorjaarsdag in de natuur en de muziek verplaatst je nog verder: naar een ver oord met kabbelend water en kwetterende vogels. En dat terwijl je gewoon in het Atrium van het hoofdgebouw bent.

… LEES VERDER OP DE WEBSITE VAN LINK!

 

 

Senior lecturer & researcher @ The Hague University of Applied Sciences. Specialized on creative leadership & entrepreneurship aswell as ambidexterity in top management teams. Currently researching designer/business partner collaboration in the Designer Fashion sector.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: