Hoe leuk. Eerste editie van NEW Business & Economics Education (NEWBEE) FEST met 36 workshops en nu al 200+ aanmeldingen. We hebben een heus programma en vast nog wel wat plekjes voor mensen uit het hbo (of iets daarbuiten, het deurbeleid is tamelijk inclusief) die zich druk maken om de vraag hoe het businessonderwijs kan bijdragen aan een economie die deugt. Wat zien we in het hbo aan concrete onderwijsinnovatiepraktijken? Wat kunnen we van elkaar leren?

Kom op 9 juni (vanaf eind van de ochtend) naar Hogeschool Rotterdam voor inspiratie, best practices, pijnlijke missers, leuke mensen, grote dilemma’s en kleine succesjes, bozig activisme, kritische twijfelaars, koffie en nog meer leuke collega’s uit het hele hbo-land.

Met – het moet gezegd – spannende bijdragen vanuit het lectoraat Change Management van De Haagse Hogeschool. Denk aan Wypkje van der Heide (Film & Kritisch Denken), Zunaica Phillips (over de merkwaardige lijntjes tussen ‘taalbeheersing’ en ‘geschiktheid voor de baan’), Hanane Abaydi (Corporate Activism), Sandra van Kolfschoten (over Heimwee en Verlangen), Paul de Regt (Theater in HRM-onderwijs), Marjolijn Zwakman (Onzekerheidsvaardigheid) en Jacco van Uden die samen met Kaj Morel (Avans Hogeschool) reflecteert op het veranderkundige geklooi rond onderwijsinnovatie.

Maar nog véél meer dus.

Ga voor het programma en aanmelden naar: https://www.aanmelder.nl/newbeefest/wiki/734311/activiteiten-overzicht

De eerste editie van NEWBEE FEST is powered by Hogeschool Rotterdam en De Haagse Hogeschool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: