Wat als we onzekerheid niet met geweld buiten de deuren van onze organisaties proberen te houden? Wat als we de neiging weerstaan om risico’s direct onder controle te willen brengen of anderszins te managen? Wat als we de onzekerheid verwelkomen, en proberen met haar te werken? Wat dan?

Vanuit het lectoraat Change Management van De Haagse Hogeschool verkennen Marjolijn Zwakman en Jacco van Uden de mogelijkheden van een andere omgang met onzekerheid dan het traditionele risicomanagement.

In deze podcast van BNR De Nieuwe Wereld gaat Annette van Soest in gesprek met Marjolijn, Jacco en Maarten Otto (CEO van Alliander) over hoe ons te verhouden tot onzekerheid – juist in de wereld van business.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: