Managementboeken blijven nog wel eens liggen. Dat is jammer want er zitten best pareltjes tussen. Soms heb je dus een stok achter de deur nodig. Laptop dicht, leeslamp aan. Die stok is er: Leesclub De Blije Manager.

De Blije Manager staat open voor iedereen die rust wil maken voor het lezen én bespreken van fijne managementliteratuur.

Dit keer een speciale editie van De Blije Manager. Onlangs is de shortlist bekend gemaakt van boeken die in aanmerking komen voor de prijs van Boek van het Jaar – de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) en Sioo. Voor elk van de boeken in de top 10 wordt een leesclubje opgericht. Inschrijven voor al die andere mooie leesclubjes doe je HIER.

Leesclub De Blije Manager, een initiatief van het lectoraat Change Management van De Haagse Hogeschool, buigt zich over De Regels en De Rek: Balanceren tussen Ruimte en Houvast in Organisaties van Boukje Keijzer.

Bij een leesclub hoort:

  • Twee fysieke bijeenkomsten:
    • Vrijdag 13 mei, 9-11 uur (Den Haag, De Haagse Hogeschool)
    • Vrijdag 20 mei, 9-11 uur (Den Haag, De Haagse Hogeschool)
  • Het nodige huis- (lees: lees)werk (volgt na aanmelding)
  • En een goed inhoudelijk gesprek met de auteur (op 20 mei)

Aanmelden

Deelname is gratis. We hebben ruimte voor maximaal 12 leden. Graag alleen aanmelden als je beide bijeenkomsten aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan bij Hella Eshet: h.a.m.eshet-vanderkuij@hhs.nl

Lees mee!

Jacco van Uden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: