In de minor the Art of Caring hebben studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag samen met studenten van de opleidingen HBO-V, Huidtherapie, Voeding & Diëtetiek en Bewegingstechnologie van De Haagse Hogeschool de afgelopen 10 weken intensief samengewerkt. Na het doen van veldwerk met professionele hulpverleners bij Buurtzorg en het bezoeken van diverse kunstinstellingen, werden de studenten geïnspireerd om artistieke samenwerkingen met elkaar aan te gaan. Dit resulteerde in het maken van kunstwerken en onderzoeksprojecten.

De uitkomsten van deze samenwerking zijn op de tentoonstelling te bezichtigen! De tentoonstelling opent 7 december om 13.30 in de Innovation playground van De Haagse Hogeschool.

We hopen jullie 7 december om 13.30 uur te begroeten! Na de opening is de tentoonstelling te bekijken tot 14 december 2021. De expositie is na de 7e geopend van 9.00 tot 19.00. Wij zullen uiteraard rekening houden met de Covid maatregelen. Tot de 7e!

Voor meer info over deze minor en wekelijkse blogs, zie http://zorgesthetiek.nl/the-art-of-caring/

Tom & Andries

Lecturer and researcher at the Hague University of Applied Science

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: