Vers van de pers: de gloednieuwe lectoraatspodcast! In ‘The Return of the Body to Work’ (had ook de titel van een gelaagde 80s slasher film kunnen zijn) buigen Ohad, Jacco en ik ons over het zogenaamde ‘back to normal’ op het werk. Maar was er überhaupt een gedeeld ‘normaal’, of deden we ook voor Corona allemaal iets anders? En is het eigenlijk wel wenselijk of nodig dat we in levende lijve verschijnen, of volstaan Teams en Zoom?

Podcast is in het Engels! ⬇️

Lecturer and researcher at the Hague University of Applied Science

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: