“Het is druk, té druk”, hoor ik mezelf nogal eenszeggen. En dan wijs ik het liefst naar anderen die me van alles opleggen, of naar iets buiten mijzelf dat me in de weg zit. Ook in de hogescholen zoemt het van veel teveel. Iemand interviewde mij erover. Dat bracht me bij mezelf en wat andere gedachten.

interview met Mieke Moor in HO Management

organisatiefilosoof |"ik zoek het woord dat alles open maakt" (Thé Lau) | @vrijwerk.org | @organisatieatelier.nl | @tg.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: