time for changeExpert Meeting

Donderdag 10 november as. organiseert de Academie voor Masters & Courses (M&PC) een Expert Meeting over verandermanagement met prof. dr. Thijs Homan. De Expert Meeting is hét relatie-evenement van de Academie voor Masters & Professional Courses.
Daarvoor nodigen wij u graag via deze weg uit. Ook als u ons nog niet kent en graag aanwezig wilt zijn, bent u van harte welkom!

Thema: Let’s change
Prof Homan. Er zijn weinig organisaties waar op dit moment geen verandertraject aan de gang is. Sterker nog: soms zijn het er wel drie, vier of vijf tegelijkertijd! Tijdens de Expert Meeting presenteert Thijs Homan een nieuw perspectief op organisatieverandering: de ‘binnenkant’ van verandering. Niet normatief hoe verandering zou moeten. Maar hoe verandering werkelijk gaat. Wat gebeurt er eigenlijk precies als organisaties veranderen? En onder welke condities komen zij in beweging? Een grondige analyse van de dynamieken leidt tot nieuwe inzichten over wat organisatieverandering nu echt is. In zijn verhaal combineert Homan theorievorming over sociale zingevingsprocessen met de chaos- en complexiteitstheorie. Expliciet betrekt hij ook inzichten over de psychologische kanten van veranderen en de machtsprocessen die aan veranderen ten grondslag liggen.Op basis hiervan geeft hij een nieuw en concreet perspectief op de ins en outs van organisatieverandering.

Programma
18.30 uur: inloop
19.00 uur: welkom
19.10 uur: tafeldiscussie
19.50 uur: koffie/ thee
20.00 uur: plenair gedeelte met keynote speaker prof. dr. Thijs Homan
21.30 uur: netwerkborrel
Aanmelden
Deelname is voor u gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Registreer u hier voor de Expert Meeting. U kunt zich zowel inschrijven voor de tafeldiscussie en de gastspreker, maar u kunt zich ook voor een van beide onderdelen aanmelden. Meld uzelf tijdig aan voor de tafeldiscussie, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Introducee
Heeft uw een collega, vriend of kennis die ook geïnteresseerd is? Die persoon is ook van harte welkom en kan zich ook aanmelden via het aanmeldformulier.

Locatie

De Haagse Hogeschool

Johanna Westerdijkplein 75

Routebeschrijving

Over de Academie
De Academie voor Masters & Professional Courses is het kennisinstituut van de Haagse Hogeschool voor post-hbo, master en in-company opleidingen. Zij organiseert tweemaal per jaar een Expert Meeting. De bijeenkomst heeft als doel om relaties, alumni, huidige studenten en docenten met elkaar te verbinden en de lange termijnrelatie met elkaar te versterken.

Werkzaam bij de MasterOpleiding Organisatie Coaching en Leergangen Coaching

2 Comment on “Let’s change..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: