Mijn perspectief op menswaardig adviseren krijgt meer lagen en perspectief door de binnenkant van mijn menszijn te integreren. Dat komt goed van pas omdat ik organisaties beter en mooier wil maken voor mensen. Omdat de organisatie de mens dient en niet andersom. Als je die gedachte ook zelf (door)leeft, voel je beter waar je mee bezig bent. Dat het niet alleen een beroep is, een vak, iets om je geld te verdienen. Het is allemaal levenstijd. Juist voor de mensen voor wie je werkt. Het (door)leven van wat je meemaakt, voedt je engagement wanneer je in staat bent leven en werken in een groter perspectief te zien en vooral ook te ervaren

Lees mijn hoofdstuk ‘Je Werk of Je Leven’ van het boek De Binnenkant: Alles Wat We Beleven Als Adviseur Maar Niet Durven Vertellen HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: