Op 15 maart van dit jaar heb ik een onderzoekslezing gehouden rond lunchtijd, met als titel Van geldwolf naar rentmeester: een vernieuwende basis voor maatschappelijk gedreven curriculumvernieuwing in het hbo-economieonderwijs.

Heeft u de lezing gemist? Geen probleem! U kunt de lezing terugkijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=MlB58Vo98JU.

In een eerder blog schreef ik samen met Bert van der Zaag (arbeids- en organisatiepsycholoog) over de ziel van economie. Tijdens het terugkijken van de lezing vindt u mogelijk aanknopingspunten voor de ziel van economie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: