Mieke Youtube thumbEr was een tijd, nog maar kort geleden, dat iedereen iedereen belde. De voicemailboxen zaten vol, mensen liepen pratend in hun telefoons op straat. Met de komst van whatsapp gingen we meer en meer zwijgen. Op straat en in de trein lijken mensen verdiept in zichzelf. Het is stiller geworden. Aan de buitenkant. En plots zijn daar de podcasts. En de gesproken whats-app berichten. Gaan we weer live?

Ik heb nu ook een podcast – of hoe zeg je dat. Shad Raouf voert onversneden (!) conversaties met ja, hmm… in ieder geval ook  met mij. Op een warme zomermiddag, in een oude nonnenschool in Nijmegen, spraken wij  met elkaar. Over geweld, over Vincent van Gogh, over kwantumfysica, over minimalisme, stoplichten en (on)menselijkheid. Bijna anderhalf uur ongelikte tekst. Voor als je onderweg bent, overal en nergens. Om aan te zetten, en weer uit: Luister naar Mieke Moor & Shad Faoud over geweld van organisatie

 

organisatiefilosoof |"ik zoek het woord dat alles open maakt" (Thé Lau) | @vrijwerk.org | @organisatieatelier.nl | @tg.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: