Managementboeken en -artikelen blijven nog wel eens liggen. Dat is jammer want er zitten best pareltjes tussen. Soms heb je dus een stok achter de deur nodig om je laptop (of Netflix) uit te zetten en de leeslamp aan. Die stok is er: Leesclub De Blije Manager.

De Blije Manager staat open voor alle medewerkers van De Haagse Hogeschool – en vooruit: een enkele buitenstaander – die rust willen maken voor het lezen én bespreken van nieuwe of juist klassieke managementliteratuur. Managers en docenten (domein: management of verander- en organisatiekunde) mogen zich in het bijzonder uitgenodigd voelen. We starten deze keer in blok 1 van het nieuwe schooljaar, zodat er voldoende tijd is om de agenda’s te legen:

Vrijdag 21 september, 9-11 uur

Vrijdag 5 oktober, 9-11 uur

Vrijdag 12 oktober, 9-11 uur

Vrijdag 19 oktober, 9-11 uur

Vrijdag 2 november, 9-11 uur

Aanmelden

We hebben ruimte voor een beperkt aantal nieuwe leden. Graag alleen aanmelden als je alle vijf bijeenkomsten aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan bij Chantal Thielen:  C.Thielen@hhs.nl

De voertaal van De Blije Manager is Nederlands. Het precieze programma wordt nog samengesteld. Uiteraard wordt je tijdig op de hoogte gesteld van het te verrichten leeswerk.

Lees mee!

Goeds,

Jacco van Uden

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: