… heet een nieuwe artikel over deoi-2016 experimenten met pop-up ‘stores’  bij de Haagse Hogeschool. Met collega Marjanne Cuypers hebben we gekeken naar de mate van boundary crossing tussen disciplines welke we samen met de 40 deelnemende studenten van drie faculteiten konden bereiken.

https://www.ou.nl/web/onderzoek/tijdschrift-onderwijsinnovatie

Kijk op bladzijde 35!

 

 

 

 

 

Senior lecturer & researcher @ The Hague University of Applied Sciences. Specialized on creative leadership & entrepreneurship aswell as ambidexterity in top management teams. Currently researching designer/business partner collaboration in the Designer Fashion sector.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: